#

Drie of vier gangen Paasmenu

Op de eerste en tweede paasdag serveren wij een 3 of 4 gangen paasmenu vanaf 17.00 uur.

Echt genieten van Limburgse gerechten.

Ons paasdiner wordt geserveerd op paaszaterdag, eerste en tweede paasdag vanaf 17.00 uur

 

------------------------------------------------------

Voorgerecht

Mousse van Limburgse geitenkaas met gerookte zalm 

en komkommerstructuren

------------------------------------------------------

Tussengerecht

Aspergesoep

------------------------------------------------------

Hoofdgerecht

Asperge op Limburgse wijze geserveerd met

Livarham , kriel in de schil , gepocheerd ei en botersaus

------------------------------------------------------

Nagerecht

Aardbeien met

Ruby chocolat ijs , red velvet cake en sabayon frappe

------------------------------------------------------

 

Paasmenu 4 gangen ( met voorgerecht ) €38,50 p.p

Paasmenu 3 gangen ( met soep vooraf ) € 32,50 p.p

 

Voor verdere informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen op nummer 088-070-8040 of stuur een mailtje naar hfd.horeca.resortlimburg@europarcs.nl .
Reserveren met de paasdagen is gewenst.